تماس با ما
 
مشاهده آرشيو خبرنامه ها

عنوان خبرنامه : شيرهاي تقلبي-4

متن خبرنامه :

شيرهاي تقلبي- قسمت چهارم

 

تقلب در شيرهاي فله اي تا کجا ادامه دارد؟

در بالا به چند تقلب شايع در شيرهاي فله اي اشاره شد که دلالان شير براي فروش بهتر به مسئولين دست به اين کار مي زنند. اما بايد به اين نکته اشاره شود که افراد مصرف کننده شيرهاي کارخانه اي پاستوريزه نبايد نگران اين مسئله باشند چرا که قبل از ورود، اگر تقلبي وجود داشته باشد شناسايي مي شود. به طور کلي  بايد بپذيريم كه اين اتفاق تنها مي‌تواند در مرحله قبل از ورود شير به كارخانه و از سوي دامدارها صورت بگيرد؛ اما از آنجايي كه كارخانه‌هاي بزرگ به آزمايشگاه‌هاي دقيقي هم مجهز هستند، شيري كه وارد كارخانه مي‌شود، قبل از قرار گرفتن در خط توليد، از لحاظ اسيديته و پي اچ يا وجود چنين تركيب‌هايي كنترل مي‌شود و در صورتي كه مشكلي در شير مشاهده شود، قبل از قرار گرفتن در چرخه توليد پس فرستاده مي‌شود. با اين حال در هنگام خريد شير به نکات بر روي بسته بنيد مانند داشتن پروانه ساخت از روزات بهداشت و درمان و آموزش پزشکي، دارا بودن تاريخ توليد و انقضاي مصرف و داشتن بسته بندي سالم توجه کنيد.

ادامه دارد

مرور قسمتهاي پيشين: قسمت يکم، قسمت دوم- قسمت سوم

ليست كلي آرشيو خبرنامه ها
عضويت در سايت