تماس با ما
 
مشاهده آرشيو خبرنامه ها

عنوان خبرنامه : شيرهاي تقلبي-2

متن خبرنامه :

شيرهاي تقلبي- قسمت دوم

 

چرا دلالان دست به تقلب مي زنند؟!

در کارخانه ها شير براساس دو عامل  سنجيده مي شود يکي مقدار چربي آن است؛ يعني هرچه مقدار چربي بيشتر باشد بهتر است. ديگر براساس بار ميکروبي است که بايد پايين باشد بر اساس اين دو عامل خريداران پول بيشتري براي شير مي دهند؛ به همين دليل برخي از افراد سودجو براي گرفتن پول بيشتر در اين دو زمينه دست به تقلب مي زنند. يکي ديگر از تقلبات شايع در شير، اضافه کردن آب براي بالا بردن وزن شير است. در مجموع اين سه بالاترين تقلبات در شير هستند. به علاوه  برخي از متقلبان براي جلوگيري از ترش شدن و خرابي شير و تحويل شير معيوب به جاي شير سالم دست به تقلب مي زنند. خب سوالي که مطرح مي شود اين است که آيا پاي اين شيرهاي تقلبي به کارخانه ها باز مي شود يا نه؟! در ادامه به جواب اين سوال خواهيم پرداخت.

 

آيا افراد عادي مي توانند تقلبات شايع در شير فله  را تشخيص داد؟

براي تشخيص اضافه کردن آب به شير فله نياز به انجام بررسي هاي آزمايشگاهي است که نقطه انجماد را بررسي مي کنند. چرا که سودجويان يعني دلالان شير فله اي براي پوشاندن تقلب اول، دست به تلقب دوم مي زنند و آن هم اضافه کردن يک ماده شيميايي به نام ملانين است چرا که به طور کاذب پروتيئن شير را بالا مي برد. براي همين افراد به تنهايي با راهکارهاي خانگي به سادگي قادر به تشخيص اين موضوع نيستند. به غير از تشخيص آب داخل شير براي تشخيص ميزان چربي شير و بار ميکروبي هم بايد بررسي ها به صورت آزمايشگاهي انجام شود. براي همين افراد خريدار يعني کارخانه دارها بايد دقت بالايي را براي تشخيص اين تقلبات به خرج دهند.

عوارض ملانين: انواع مشکلات کليوي، بروز سنگ در کليه و اثر سرطان زايي

ادامه دارد

مرور قسمتهاي پيشين: قسمت يکم

ليست كلي آرشيو خبرنامه ها
عضويت در سايت